Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2009

Lovage

H Flons δεν ενθουσιάζεται συχνά με μουσική. Δηλαδή το έχει ξαναπει, το πιστεύετε δεν το πιστεύετε δεν γουστάρει τη μουσική. Είναι ταινιόφιλη. Και όπως δεν ανέχεται αυτόν που βλέπει καμιά ταινία που και που και ξέρει και δυο ηθοποιούς να λέει ότι είναι σινεφίλ, έτσι και αυτή δεν είναι μουσικόφιλη επειδή ακούει ξέρω γω δυο τρία τραγούδια και ξέρει 5-6 τραγουδιστές και συγκροτήματα. Αυτό είναι πολύ κακό να το κάνετε.
Όπως λέει και η κωλόγρια : ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ!

Σήμερα η Flons λοιπόν έπεσε πάνω στο "to catch a thief" στο facebook. Και ερωτεύτηκε. Και μετά κάθησε και άκουσε όλα τα τραγούδια του "Music to Make Love to Your Old Lady By" και αργότερα έμαθε ότι αυτό είναι ένα project του Μike Patton μαζί με κάτι άλλα καλά παιδιά που δεν τα ξέρει. Ούτε τον Mike Patton θα ήξερε δηλαδή αν δεν υπήρχε αυτός που πόσταρε το τραγούδι.

http://en.wikipedia.org/wiki/Music_to_Make_Love_to_Your_Old_Lady_By

Βάλτε στο γιουτούμπι να ακούσετε όλο το δίσκο. Απλά έχω να ακούσω πάρα πολύ καιρό κάτι τόσο όμορφο.

Α. Θα πω και αυτό, και ελπίζω να μην θεωρήσετε ότι υποβαθμίζω τη μουσική ποιότητα των κομματιών. Αλλά κυρία μου θέλεις να χορέψεις στριπ τιζ; Διάλεξε όποιο τραγούδι θέλεις. Όποιο όμως. Ένας πολύ σημαντικός δίσκος κατά τη γνώμη μου.

Σας ευχαριστώ που με ακούσατε. Απολαύστε.

2 σχόλια:

Litanie des Saints είπε...

Ωραίο δισκάκι, όντως! Thanks for sharing.

Mrs. Stulf είπε...

This is gonna be SO useful during my vacation.

~~