Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2010

Όργιο. Καταναλωτικό.

Γενικά είναι η αλήθεια πως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στις γιορτές πέφτει πολύ χρήμα και δώρο. Θες το ότι το συνδυάζουν με τη γιορτή μου; Θες το ότι έχω χουβαρντάδες συγγενείς και φίλους; Στο τέλος γεμίζω από μετρητό και δώρα. Φέτος δε, δεν ξέρω τι πιλάλα τους έπιασε και λύσσαξαν. Δώρα την πρωτοχρονιά. ΆΛΛΑ δώρα στη γιορτή μου. Και όλα πανάκριβα. Εν τω μεταξύ, ευτυχώς ή δυστυχώς, δεν μου λείπει τίποτα. Εκτός από ένα iphone. Που και να μου έλειπε δηλαδή, οι εκπτώσεις
κοντοζυγώνουν, θα πήγαινα τότε να ψωνίσω, δεν είναι δα ότι είμαι και ξυπόλυτη.

Όμως ουδείς ελέγχει το χέρι του χουβαρντά και γι' αυτόν τον λόγο έλαβα για παράδειγμα ένα πορτοφόλι coach από την κοπέλα του αδερφού μου, το οποίο έκανε λίγο πιο ακριβά απ' όλα τα λεφτά που θα κουβαλούσε ποτέ μέσα. Όπως με ενημέρωσαν, αυτή η μάρκα είναι πολύ καλή και της μόδας, εγώ δεν τα ξέρω αυτά, είμαι ΤΜΒ που λέει και ο πρόβατος. Πήγα λοιπόν στο golden hall σήμερις, και επειδή η άδικη η μοίρα μου έδωκε να μην οδηγώ, έκανα ένα μικρό ταξίδι. Η ατμόσφαιρα στο attica του golden hall ήταν λίγο πιο φασιστική από το attica του συντάγματος. Μια χαρά ήμουν ντυμένη και πάλι ένιωθα όπως η preety woman, σ' αυτό μαγαζί που είχε πάει και την έδιωξαν κλοτσηδόν; Αυτό.

Όπως καταλαβαίνετε όλα ήταν υπερβολικά πανάκριβα, ναι
εννοείται πιο πανάκριβα από το πορτοφόλι, αδικαιολόγητα πανάκριβα, διότι τέτοια ρούχα και υφάσματα έχει και στα μαγαζιά της inditex. Λεφτά είχα να πάρω, καμία όρεξη να δώσω τα ωραία μου λεφτάκια δεν είχα.
Ώσπου πήγα στο σημείο εκείνο του μαγαζιού που δεν γνωρίζει διακρίσεις. Όπου όλες οι γυναίκες, φτωχές, πλούσιες, άσπρες, μαύρες, κίτρινες, μπορντό, βρίσκουν τη γαλήνη και την εσωτερική ολοκλήρωση. Ναι, καλά καταλάβατε. Στα παπούτσια. Τελικά πήρα κάτι ταμπά μποτίνια, τα οποία ήθελα πολύ.

Τέλος πάντων, σε λίγο θα αρχίσω να νιώθω σαν τη rachel, γιατί ό,τι σχεδόν μου φέρνουν θέλω να το αλλάζω. Έχω να αλλάξω ένα άρωμα, ακριβό υποθέτω και αυτό, και να δω τι θα πάρω... Έχω αλλάξει ήδη ένα βραχιόλι που μου πήρε η θεία μου, γιατί οι καρποί μου δεν υποστηρίζουν βραχιόλια. Μέχρι να τελειώσει όλο αυτό το πανηγύρι, θα έχει έρθει το πάσχα. Τότε έχω τα γενέθλια μου και γίνεται νέο πατιρντί.

p.s. γύρισα σπίτι και δεν είχα ίντερνετ. έκανα υπομονή κάνα δυο ώρες ώσπου βγήκα στο μπαλκόνι με το κουβερτάκι, ψάχνοντας για ξεκλείδωτο wireless. αναστήθηκε τελικά, ευτυχώς γιατί δεν είχα καμιά όρεξη να αρρωστήσω. αν και δεν καταλαβαίνω από τέτοια, είμαι μαγκάιβερ.
p.s. 2. ίσως καταλαβαίνετε από τους αστραγάλους μου, γιατί οι καρποί μου δεν υποστηρίζουν βραχιόλια.

12 σχόλια:

Tanila είπε...

Έχεις χοντρους καρπούς;

Crazy Tourists είπε...

Ωραία τα μποτάκια με γειά! Golden Hall δεν έχω πάει (κι ούτε πρόκειται) αλλά αν πήγαινα μάλλον δε θα με άφηναν ούτε καν να μπω!!

Τρελοτουρίστρια

Flonsavardu είπε...

•Tanila, τα λες αυτά γιατί εμένα μου πήραν τόσα δώρα+εσένα τίποτα! :p Όχι, οι αστραγαλοι μου είναι υπερβολικά αδύνατοι, όπως και οι καρποί μου. •Τρελοτουριστακι χαχα, όχι εντάξει μωρε, είναι και αυτά τα μολς μια εμπειρία. Για μια φορά καλά ήταν, φάνηκε να έχει ωραία πράματα να φας ωστόσο.

Mrs. Stulf είπε...

γιου καν'τ τσέηντζ κατς δόου
χα!

γυάλινο δάκρυ είπε...

Με γειες τα μποτίνια κοπελιά!
I understand you, με το ζόρι κρατιέμαι να μην τσακίσω το μισθό μου σε ψώνιαααα! Το δώρο μου εννοείται πως δεν υφίσταται πλέον!

Flonsavardu είπε...

mrs. stulf i don't want to change the cats!

γυάλινο δάκρυ εγώ θέλω το ακριβώς αντίθετο, να μην ψωνίζω δηλαδή!

τόσο δα σε λέω είπε...

ίδια παπούτσια (σε σχήμα) πήρε η κοπέλα μου από ένα μολ στο βουκουρέστι με 25 ευρώ
και μπορώ να πω ότι φέτος δεν άλλαξα κανένα δώρο και όλα με άρεζαν

υγ. χρειάζομαι καινούριο πορτοφόλι

Flonsavardu είπε...

φράφο για όλα. και εγώ αν μπορούσα θα τα παράγγελνα από την αγγλία που έχουν το ένα 3ο της τιμής, ίδια σχεδόν. αλλά από εκεί ήταν το δώρο, από εκεί έπρεπε να διαλέξω κάτι.

Pareisaktos είπε...

κοίτα τα αστραγαλάκια μ αρέσουν. τα μποτάκια δε με τρελαίνουν αλλά αμα αρέσουν σε σένα πάει καλά :P

Flonsavardu είπε...

το "αστραγαλάκια" παραπέμπει σε στραγάλια! δλδ εγώ αυτό κατάλαβα στην αρχή και λέω τι στραγάλια μου τσαμπουνάει τούτος! θενκς δόου. :)

Ανώνυμος είπε...

Lookit dem Mary Poopins shoes! nigga aight!

Flonsavardu είπε...

γες ιτ ιζ.