Πέμπτη, 8 Απριλίου 2010

Done with the hard job we call nose.

Δεν ξέρω τι νομίζει γενικά ο κόσμος. Εγώ όμως νόμιζα ότι θα κάνω την επέμβαση και μετά ξέρω γω τη δεύτερη-τρίτη μέρα θα είμαι οκ. Κακώς. 

Μπήκα στο νοσοκομείο το προηγούμενο Σάββατο. Όχι παραμονή του πάσχατος, το προηγούμενο αυτού. Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις- η τρύπα που μου άνοιξε για το αίμα αυτή η κακούργα πονούσε μέχρι και 3 μέρες μετά- με πήγαν στο δωμάτιο που θα διανυκτέρευα. Με είχε πιάσει το άγχος μου. Δεν είχα ξανακάνει ποτέ μου επέμβαση και ποτέ μέχρι εκείνη τη μέρα δεν νοσηλεύτηκα στο νοσοκομείο, εκτός από μηνών που είχα πάθει ουρολοίμωξη, αλλά έχω αναμνήσεις από τα δύο ευτυχώς. Κάποια στιγμή με φώναξαν, με έβαλαν στο καροτσάκι, ο νεαρός που το έσπρωχνε μου έκανε πλάκα, ο αναισθησιολόγος όταν μπήκα στο χειρουργείο προσπαθούσε να με ηρεμήσει από τον κλαυσίγελο και μετά δεν θυμάμαι τίποτα. Με ξύπνησαν και το πρώτο πράγμα που ένιωθα ήταν ότι κατουριέμαι απίστευτα. Δεν ξέρω πόση ώρα ήμουν στο χειρουργικό κρεβάτι, αλλά το πρώτο πράγμα που τους είπα ήταν "πότε θα πάω στο δωμάτιο μου; κατουριέμαι!". Με πήγαν. Δεν μπορούσα λέει να πάω τουαλέτα, έπρεπε να τα κάνω σε πάπια. Έχετε δοκιμάσει να κατουρήσετε σε πάπια; Απλώς δεν γίνεται. Πως γίνεται να κατουρήσεις οριζόντια; Τέλος πάντων ανακάθισα και τα έκανα. 

Μετά από αυτό ξεκίνησε ένα βασανιστικό εικοσιτετράωρο. Ξέρετε εσείς ότι μετά από τη ρινοπλαστική δεν μπορείς να αναπνεύσεις; Πρέπει να αναπνέεις από το στόμα. Μην τολμήσει κανείς και μου πει ότι "dah, είναι προφανές". Την πρώτη μέρα λοιπόν μου είχαν κάτι γάζες μέσα στη μύτη. Ζαλισμένη από την αναισθησία, την επέμβαση, και το όλο φίλινγκ ένιωθα κάθε στιγμή πως θέλω να ξεράσω. Και ξέρασα, κατά τις δύο το ξημέρωμα, το αίμα της επέμβασης. Α, ξέχασα να πω ότι πριν από αυτό η μαμά μου είχε επιχειρήσει να φύγει και εγώ της είπα "ναι, ναι, πήγαινε, θα πιαστείς εδώ πέρα" και μέχρι να γυρίσει από τη γραμματεία του ορόφου είχα βάλει ήδη τα κλάματα από τον φόβο μου και τελικά κάθισε- αμ νοτ ε πουσι, οκ; Μετά όμως της έκανα χώρο στο κρεβάτι μου και κοιμηθήκαμε μαζί. Όσο μπόρεσα να κοιμηθώ. 

Ξημέρωνε Κυριακή και άλλαζε η ώρα. Εγώ πήρα τον γιατρό μου μπαϊλντισμένη στις 8:15- 7:15 δηλαδή. Προφανώς τον ξύπνησα, πράγμα που έμαθα πια το μεσημέρι όταν ήρθε. Μου έβγαλε τις γάζες μέσα από τη μύτη και ήλπιζα πως θα μπορώ να αναπνεύσω. Πάω να αναπνεύσω... Τίποτα. "Γιατρέ πότε θα μπορώ να αναπνεύσω;". "Με τις μέρες θα αναπνέεις όλο και καλύτερα". Πλύσεις με φυσιολογικό ορό ή θαλασσινό νερό και αγγειοδιασταλτικό 3 φορές τη μέρα. Κανονικά θα έπρεπε να τον είχα πιάσει από τον γιακά, έστω να του έκανα μια μήνυση για ψυχική οδύνη. Η πρώτη φορά που ανέπνευσα ήταν μια βδομάδα μετά, από το ένα ρουθούνι. Η πρώτη φορά που ανέπνευσα κανονικά, δηλαδή χρησιμοποίησα και τα δυο μου ρουθούνια γι' αυτό που όλοι ξέρουμε να κάνουμε από τη γέννηση μας ήταν μόλις προχτές. 

Τέλος πάντων πάω σπίτι μου. Τις πρώτες μέρες είδα τον τέταρτο κύκλο ugly betty. Δεν έχω δει τους άλλους κύκλους. Απλώς μπήκα σε μια σελίδα watch online, μου έκανε αυτό κλικ και κάθισα και το είδα και δεν ντρέπομαι να το πω, όσο λέημ και να είναι. Έχω να πω μάλιστα ότι έπαθα ένα ψιλοσοκ, γιατί στο προτελευταίο επεισόδιο, ο ανιψιός της μπέτυς που είναι 16 χρ. και στη σειρά και στην πραγματικότητα, φιλάει με γλώσσα κανονικά και έβριθινγκ ένα συμμαθητή του. Δηλαδή ας πούμε ότι οκ, αλλά μου κάνει λίγο εντύπωση. Στον παπακαλιάτη είχε βάλει πρόστιμο το εσρ σε σειρά που προβαλλόταν αργά. Το ugly betty προβάλλεται λογικά νωρίς το βράδυ και λογικά θα το βλέπουν και παιδιά. Παιδιά όχι έφηβοι. Α ντο νο. Είναι πρέπον; Για να μην πω ότι προβάλλεται κατά καιρούς και στον αντέννα. Τι θα κάνουν όταν πάρουν τα δικαιώματα του τέταρτου κύκλου; Δεν θα δείξουν το επεισόδιο; Αρκετά με την Μπέτυ. 

Μετά κατέβασα και εγκατέστησα το sims 3 world adventures, το οποίο λιώνω έκτοτε. Ε, τέλος πάντων γκρίνιαζα, η μαμά με υπηρετούσε, κάποια στιγμή άρχισε να με τρώει και ο νάρθηκας- εντάξει να με φαγουρίζει amalthia!- και είχε γίνει εξαιρετικά σπαστική η κατάσταση. Να πω ότι δεν πονούσε καθόλου η μύτη, απλώς πρέπει να πειράχτηκαν τίποτα νεύρα των δοντιών, γιατί πονούσε η πάνω μασέλα μου. Μέχρι την παρασκευή έπαιρνα ένα αντισταμινικό για τον κνησμό, ένα χάπι αντιβίωσης, ένα χάπι για το στομάχι γιατί η αντιβίωση ήταν βαριά και ένα αναλγητικό. Ήταν τόσο ωραία. 

Α! Επίσης την πρώτη μέρα δεν ήμουν πολύ πρησμένη, ούτε μελανιασμένη. Τη δεύτερη μέρα έτσι και έτσι. Την τρίτη μέρα δεν μπορούσα καλά καλά να ανοίξω το αριστερό μου μάτι και ήμουν μοβ ολούθε. Τώρα έχω δύο μοβ γραμμές κάτω από τα μάτια και λίγο μοβ σκιά από πάνω. Τσάμπα πράγμα. 

Λοιπόν, χτες έβγαλα τον νάρθηκα, κανονικά έπρεπε το Σάββατο, αλλά ας όψονται οι χριστιανικές μας εορτές. Έπαθα ένα σοκ. Είναι πρησμένη ακόμη και μου φαίνομαι λίγο αλλόκοτη. Φανταστείτε μια μακρουλή ίσια μύτη που καταλήγει σε ένα μπαλάκι. Από το μπαλάκι θα ξεπρηστεί με τον καιρό και γενικά όλη η μύτη θα μικρύνει, αλλά μέχρι τότε πρέπει να κάνω υπομονή. Μπορώ να φανταστώ πως θα είναι και μου αρέσει πάντως. 

Δεν θα το ξαναπερνούσα με τίποτα αυτό και αν μου έλεγε ο γιατρός ότι δεν θα μπορώ να αναπνέω- κάτι μου λέει ότι επίτηδες το αμέλησε, γιατί μου είπε όλα τα υπόλοιπα μετεγχειρητικά καλούδια, πως είναι δυνατόν να ξέχασε το σημαντικότερο- δεν νομίζω ότι θα είχα το σθένος να το κάνω. Τώρα η μύτη μου είναι ολίγον τι σαν ξύλο, δεν τη νιώθω δηλαδή όταν την αγγίζω στην άκρη της. Όλα αυτά θα περάσουν με τους μήνες, απλώς υπομονή. 

Αν αντέξατε και διαβάσατε μέχρι εδώ, τι να πω. Δώστε μου λίγο από την υπομονή σας. 

πι ες: το καλό της εγχείρισης είναι ότι εκτίμησα τη μανούλα μου και δεν θέλω να φύγω- προς το παρόν τουλάχιστον. βοήθησε βέβαια εξαιρετικά ότι το νι εγκαταστάθηκε και αυτό στη μαμά του και ότι τελικά τα γατάκια την έχουν καταβρεί εκεί, επομένως δεν έχω να ανησυχώ, είναι σε καλά χέρια και ας μου λείπουν οικτρά. χτες πάντως κοιμηθήκαμε αγκαλιά. με τα γατάκια, το νι κοιμήθηκε στον καναπέ, γιατί δεν χωρούσαμε. αυτό είναι ένα πρόβλημα. 

40 σχόλια:

Gogoth είπε...

dude, περασα μια δεκαετια της ζωης μου σχεδον χωρις ν'αναπνεω απο τη μυτη. ξερεις τι ειναι να στερεισαι αυτο που ολος ο κοσμος θεωρει αυτονοητο.... ε και να μην ηξερες τωρα εμαθες. που πολυ λυπαμαι δηλαδη που εμαθες γιατι δεν το ευχομαι ουτε στο χειροτερο εχθρο μου. και δεν ειναι κατι που συνηθιζεται ποτε ρε πουστη, αυτο το επιβεβαιωνω και το υπογραφω.

φυσιολογικο ορο, θαλασσινο νερο, ιονιστες ευκαλυπτου, μεχρι και θαλαμο οξυγονου, τα'χα φαει στη μαπα ολα. εχω δοκιμασει ο,τι ξεβουλωτικο του αναπνευστικου συστηματος εχει εφευρεθει ποτε. αλλα τωρα αναπνεουμε ολοι κανονικα και χαιρουμε ακρας σωματικης υγειας (γιατι απο ψυχικη κουβαλαμε δισακια με κοτρωνες) και πολυ χαιρομαστε ολοι δι'αυτο.

με ολα αυτα τα παπαρολογικα θελω να πω αλλη μια φορα περαστικα dude! και ειμαι σιγουρη οτι η μυτη θα'ναι αψογη!

Flonsavardu είπε...

10 χρόνια; ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ. καλά και ένα χρόνο να μου έλεγες πάλι παναγία μου θα έλεγα. όλοι μου οι συγγενείς συμπάσχανε και μου έλεγαν "πω, πως το κάνεις, εγώ δεν μπορώ" και προσπαθούσαν να αναπνεύσουν από το στόμα και δεν άντεχαν. τους έλεγα "άμα δεν παίρνεις αέρα από τα ρουθούνια αναγκάζεσαι, τι θα κάνεις θα σκάσεις;". εντάξει τώρα να φανταστείς που αναπνέω κανονικά και καμιά φορά ξεχνιέμαι να αναπνέω από το στόμα πάλι. εντάξει πιστεύω ότι φταίνε και οι σιλικόνες που έχω μέσα στη μύτη, από αύριο που θα βγουν και αυτές το στόμα θα το χρησιμοποιώ μόνο για μάσα.

τη μύτη θα τη δεις... εντάξει, είπαμε είναι νωρίς ακόμη. αλλά ναι, έγινε καλή. δηλαδή θα γίνει. εσύ που δεν με έχεις δει και πολλές φορές από κοντά μπορεί να μην σου πολυφανεί βέβαια και να σ' αρέσει από τώρα. :)

Loud Melody είπε...

Περαστικά μπέιμπι!!! Φιλάκια και με γεια η νέα μύτη!!!

DmJapan είπε...

'Αντε να την δούμε την καινούρια μυτούλα. Θα το πετάξω το άσχετο μου πάντως, το Mary and Max είναι γαμώ τις ταινίες. Και το Hedwig (για να μην λες ότι σε ξεχνάω).

agit8d είπε...

Στο Ελλαντα, το ραδιοτηλεοπτικο τοπιο ειναι διαφορετικο. Πριν αρκετα χρονια, επι Απαραδεκτων, καποιοι διαμαρτυρονταν οτι η σειρα προβαλλε μια Κυπρια φοιτητρια "εξ ολης και προωλης"...ακομα ετσι ειμαστε.

Pink_Fish είπε...

περαστικά εύχομαι, σε χειρουργείο έχω μπει δύο φορές το τελευταίο 1,5 χρόνο, δε μπορώ να πω ότι τα νοσοκομείαείναι το καλύτερο μου. Μου την έδινε ο καθετήρας, αφάνταστα όμως. Ειδικά όταν έπρεπε να σηκωθώ και να σέρνω αυτό το απαίσιο σακούλι όπου φαινόντουσαν τα ούρα μου μέσα, γιαξ, πόσο ρόμπα αισθανόμουν :) Πω πω, πρέπει να είναι απαίσια να μη μπορείς ν' αναπνεύσεις από τη μύτη, ούτε 10 λεπτά δεν θα άντεχα. Έχω ακούσει ότι θέλει και προσοχή π.χ. όταν κοιμάσαι, στο μπάνιο στη θάλασσα, να μη πάθεις ατύχημα κλπ. όταν έχεις κάνει ρινοπλαστική. Τουλάχιστον αυτά είχε συμβουλέψει μια γνωστή μου ο πλαστικός της

τόσο δα σε λέω είπε...

δε νιου νόουζ χαζ κάμεθ
γκοτ μπλες δε νιου νόουζ
καλοφόρετη, καλοτάξιδη, καλούς απογόνους και ξέρωγω

Gogoth είπε...

θελω πολυ να μπω στο μυαλο του τοσο δα να δω σε εικονα τι εννοει απογονους της μυτης :)

τόσο δα σε λέω είπε...

ποιο μυαλό;
και το θέμα δεν είναι η ευχή
το θέμα είναι ότι θέλω να πάθει καλά πράγματα η κυρία φλονσαβαρντού
τώρα αν οι ευχές δεν ταιριάζουν με την συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει καμία μα καμία σημασία

Loud Melody είπε...

Αν είναι έτσι τόσο δα, τότε και στα δικά μας κορίτσια :P

Litanie des Saints είπε...

Περαστικά, βρε μικρό!

Flonsavardu είπε...

loud melody ευχαριστώ πολύ γλυκούλι μου!!

dmjapan άντε να τη δείτε! α, το είδες τελικά; πόσο χαίρομαι που σου άρεσε!

agit8d καλά ότι είμαστε βλάχοι... απλώς είχα τους αμερικάνους για πιο πουριτανούς. και ίσως είναι, αλλά όχι στην τηλεόραση τους πάντως!

pink fish ναι, πρέπει να φοράω τον νάρθηκα όταν κοιμάμαι για ένα μήνα, να μην φοράω γυαλιά, να προσέχω τον ήλιο... αλλά εντάξει, αυτό είναι το λιγότερο. αναπνέω! :) (και ναι, ποιος δεν σιχαίνεται τα νοσοκομεία;)

τόσο δα ευχαριστώ πολύ! και εγώ είχα την απορία για τους απογόνους, αλλά μου το έλυσες μετά... και σ' ευχαριστώ και εγώ μόνο καλά πράγματα θέλω να παθαίνει ο κόσμος. :)

loud melody καλέ ναι στα δικά σας, αλλά δεν ειπώθηκε τίποτα για γάμο, ειπώθηκε; (και μεταξύ μας, έξω από εδώ και μακριά)

litanie ευχαριστώ πολύ!!

spooky loner είπε...

"η τρύπα που μου άνοιξε για το αίμα";
;;;;;;;;;;;;;;
δηλαδη τι;

περαστικα και καλοφορετη!
πολυ ταλαιπωρια διαβασα αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα εισαι ευχαριστημενη στο τελος.

εγω εχω να αναπνευσω απο την μυτη απο δεν θυμαμαι ποτε γιατι εχω αλεργικη ρινιτιδα και ειναι μονιμα πρησμενη και βουλωμενη.
παντα κατι της φταιει.
επισης δεν μυριζω.

amalthia είπε...

Honey,they don't call it a job for nothing!

α ξέχασα,αυτό το λένε για το μπλόοου τζομπ!

σε φαγούριζε η μυτούλα σου καρδιά μου και σε έτρωγε ο κώλος σου ε?!

έξυπνος ο ντόκτορ,ψυχολόγος πρέπει να χει κάμει,ήξερε ποιες πληροφορίες να σου κρύψει.

τέσπα,φλό μου γράφεις απίστευτα αστεία,μιλάμε γελάω. όχι τύπου χαχαχαχα και δυνατά!όχι έτσι ψεύτικα.

γελάω από μέσα μου και αυτό βγαίνει σε ένα τεράστιο χαμόγελο,παιδάκι μου και βιασμό να περιγράψεις άμα τα λες έτσι θα νομίζω οτι περιγράφεις ένα λέημ (που λες και εσύ) σεξάκι.

αι λοβ γιου μπιγκ τάιμς! Ε?

Flonsavardu είπε...

spookaki μου σ' ευχαριστώ! και εγώ πιστεύω ότι θα μου αρέσει. η τρύπα για το αίμα που μου πήρε για να τις εξετάσεις, αυτό λέω. :) καλά και εσύ δεν μπορείς να αναπνεύσεις; απαπα καλέ, τι είναι αυτά και εσύ και το γκογκοθάκι. εγώ μια βδομάδα και μαρτύρησα!

αμαλθιάκι! αη λοβ γιου μπιγκ ναι!

Jerry Jedelou είπε...

Πρέπει να σου πω ότι και μένα όταν με τρώει κάτι το ξύνω, και δεν με φαγουρίζει όπως την αμάλθεια!!

Επίσης θέλω να πω ότι δεν έχω κάνει ρινοπλαστική, έχω κάνει όμως καισαρική με ολική νάρκωση και είμαι το δεύτερο άτομο που ξέρω (μετά τη μαμά μου) που ξύπνησε από την ολική με παραισθήσεις τύπου θρίλερ παύλα τριπάκι παύλα κρακ παύλα έκσταση παύλα όλα τα ναρκωτικά του κόσμου μαζί... Όλοι οι άνθρωποι που ξέρω απλά άνοιξαν τα μάτια και ξύπνησαν, αλλά γενικά μην την ψάχνεις είμαι από τα άτομα που μάλλον έχουν κατουρήσει στο πηγάδι..

Flonsavardu είπε...

χαχαχαχαχα, πωπω, δεν θα ήθελα να το ζήσω αυτό! και εγώ άνοιξα τα μάτια και ξύπνησα, απλά πράγματα. δεν μπορώ και να κατουριόμουν και να έβλεπα και παραισθήσεις, απαπα.

η αμάλθεια με κοροιδεύει γιατί της έλεγα στο μσν "πωπω νιώθω φοβερό κνησμό", γιατί πάντα ξεχνάω τη λέξη φαγούρα και με κορόιδευε, τύπου "φαγούρα μαρή, τι κνησμό". :)

Jerry Jedelou είπε...

φαντάζομαι κι εγώ θα γελούσα "niwthw fovero knismo" ;)

Πολύ καλό!!!

Flonsavardu είπε...

Επ! Σε παρακαλώ! Δεν γράφω με γρικλις, για ποια με περασες; :D τα γρικλις είναι του διαβολου!

alex from planet Mab είπε...

Τώρα μένει να μας πεις αν νιώθεις άλλος άνθρωπος, αν άλλαξαν οι κοσμοθεωρίες σου, αν τις μέρες χωρίς ανάσα είχες καμία επιφοίτηση, αν απέκτησες κάποιου είδους σοφία από την ταλαιπωρία ή κάτι τέτοιο εντυπωσιακό βρε αδελφέ!
Πάντως, το να κρατάς κάποιον μέχρι το τέλος με ένα κείμενο για ρινοπλαστική είναι ταλέντο!!
Φιλάκια!

Elias είπε...

Περαστικά για όλη τη ταλαιπωρία.
Καλοτάξιδη η νέα μύτη!

Flonsavardu είπε...

alex όχι δυστυχώς... έχω μείνει η ίδια χαζοβιόλα με πριν. απλώς με πολύ καλύτερη διάθεση λόγω άνοιξης!

elia σ'ευχαριστώ! πρέπει να την ταξιδέψω λίαν συντόμως, ιντίντ!

Ανώνυμος είπε...

Καλά δεν τα πιστεύω αυτά που διαβάζω. Το αντιμετωπίζετε όλοι λες και είναι κάτι φυσιολογικό. Γιατί έκανες ρινοπλαστική? Τι κόμπλεξ μπορεί να κουβαλάει ένας ανθρωπος για να κάνει ρινοπλαστική? Που πάει η κοινωνία μας Νίκο Τσιαμτσίκα? Το επόμενο βήμα θα είναι να βάλεις και καινούργια βυζιά?(Αν δεν το έχεις ήδη κάνει). Και το τελευταίο είναι να πας μία βόλτα από την εταιρεία του Σειρηνάκη...

Flonsavardu είπε...

καλημέρα ανώνυμε! δεν έχω σκοπό να βάλω βυζιά μην ανησυχείς... και τα ανοίγματα μου είναι πολύ πτωχά για να κάνω καριέρα σαν τη τζούλια. αλλά μπορώ να σου αποκαλύψω ότι το επόμενο βήμα είναι ότι θα ξαναβάλω σιδεράκια. φορούσα και παλιά και μετά δεν φορούσα το μασελάκι και στράβωσε ένα μπροστά, ε, και θα πάω να βάλω για 3-4 μήνες να ξανά ισιώσουν.

Jerry Jedelou είπε...

Ανώνυμε επειδή η φλο είναι ευγενική και δεν στο λέει, γιατι δεν ξεκολλάς το μυαλό σου κ ίσως να διάβαζες καλύτερα πως η κοπέλα δεν μπορούσε να ανασάνει από τη μύτη και προφανώς έκανε ρινοπλαστική για να το διορθώσει αυτό;;;;;
Για παράδειγμα μία επέμβαση για την σκολίωση ρινικού διαφράγματος (που είναι ρινοπλαστική) - λέω εγώ τώρα- με ποιο τρόπο είναι κόμπλεξ;;;;;;

Flonsavardu είπε...

όχι, εντάξει... είχα στραβό διάφραγμα μεν- το οποίο και διόρθωσε ο γιατρός εννοείται- αλλά εγώ την επέμβαση την έκανα για αισθητικούς λόγους. αλλά δεν πρόκειται για κανένα κόμπλεξ, τα κόμπλεξ μου είναι βαθύτερα και δεν έχουν σχέση με την εμφάνιση μου. απλώς έκατσε έτσι και την έκανα, για κάτι ελιές πήγα, μου φάνηκε ακριβή η τιμή της αφαίρεσης τους και λέω μια και μια ας κάνω και αυτή τη ρινοπλαστική που το στριφογυρίζω στο μυαλό μου χρόνια. επέμενε και η μαμά μου η οποία νομίζει ότι αν γίνω πιο όμορφη θα ανέβει η αυτοεκτίμηση μου, βλακείες δηλαδή. αλλά ναι, η ξαδέρφη μου π.χ. έχει φοβερό πρόβλημα με την αναπνοή της. και θα περνούσε ακριβώς τα ίδια πράγματα που πέρασα και εγώ και αν έγραφε μπλογκ και ένας ανώνυμος έλεγε τις μαλακίες που είπε ο από πάνω θα μπορούσε ωραιότατα να τον διαολοστείλει. αλλά εγώ έτσι και αλλιώς την επέμβαση την έκανα υποτίθεται για να βελτιώσω την εμφάνιση μου, επομένως υποθέτω ότι είμαι υποχρεωμένη να ακούω τον κάθε ανώνυμο να μου λέει αν θα βάλω βυζιά ή όχι. :)

alex from planet Mab είπε...

Φλο παιδί μου, υποχρεωμένη να ακούς τον κάθε ανώνυμο δεν είσαι, αλλά είναι ωραία που επιλέγεις να το κάνεις γιατί μετά εμφανίζεται η Τζέρρυ, που πλέον πιστεύω ότι είναι κάτι μεταξύ Τζίμινι Κρίκετ και Νονάς-Νεράιδας και βάζει τα πράγματα στη θέση τους σαν σίφυνας :)

Flonsavardu είπε...

είναι η καλή μου νεράιδα! μ' αρέσει καλύτερα αυτό.

θα σου πω τι συμβαίνει με τους ανώνυμους. και εγώ δεν το ήξερα. αλλά το έμαθα με τον χειρότερο τρόπο. μερικοί ανώνυμοι όταν θυμώνεις μαζί τους γίνονται ακόμα χειρότεροι από την πρώτη φορά. γίνονται τόσο κακοί και ασταμάτητοι δε, που στο τέλος καταλήγεις να βάλεις μοντερέησον γιατί βαριέσαι να τους ακούς. και δεν θέλω να συμβεί αυτό εδώ. για να μην πω ότι έχουν την τάση να τα βάζουν με τις καλές νεράιδες. άσε μια φορά και εγώ πήγα να γίνω η "καλή νεράιδα" κάποιου και παραλίγο να βρω τον μπελά μου.

amalthia είπε...

μαρή Φλό! δεν έχεις κνησμό στα αρχίδια σου γι'αυτά που γράφουν οι ανώνυμοι?

δεν σε τρώει το μουνί σου?

δεν σε φαγουρίζει ο κώλος σου?!

F4FUN είπε...

καλή ανάρρωση και "με γειά".
(αλλά ugly Betty???)

Flonsavardu είπε...

αμάλθεια όχι. :p

f4fun ευχαριστώ! και όχι μόνο άγκλι μπέτυ, αλλά συνεχίζω να τη βλέπω. :p

spooky loner είπε...

περασα να πω οτι πολυ με αρεσε το οτι βαλατε μουσικη και εσυ και το γκογκοθι και το εκανα και εγω και ειμαι πολυ χαρουμενη και λαλαλα.
το ειχα κλεισει και το ανοιξα παλι για να βαλω μουσικη.
δενεχωαλληδουλειανακανωημαλονεχωαλλακανωαυτογιατιειμαιγκικ.

Flonsavardu είπε...

δεν είσαι γκικ. είσαι δικός μου άνθρωπος εσύ. και εγώ πάντα έχω να κάνω δουλειές, αλλά κάνω κάτι στον υπολογιστή. :)

spooky loner είπε...

γιεα :)))))))))))

Mamouli είπε...

Φλο, καλορίζικη (καλώς σε βρήκα κιόλας. γέλασα τρελά με το post, σε έβαλα στα αγαπημένα μου μπλογκ-διότι το χιούμορ το εκτιμάμε δεόντως- και περιμένω τα καινούργια)! Άντε να ξεπρηστεί να την κυκλοφορήσεις.

Να πω επίσης ότι η Τζέρυ μπορεί να σουλατσάρει στα διάφορα μπλογκς και να βρίζει τους ανώνυμους. Και όταν θα επισκεφθούν όλοι μαζί το δικό της και θα την αρχίσουν στα καντήλια να δω τι θα κάνει! Άσε που μπορεί να φτιάξουν και group στο facebook:῾Ανώνυμοι εναντίον Jerry῾. We love u νεραίδα

Flonsavardu είπε...

mamouli σ' ευχαριστώ! την κυκλοφορώ σχεδόν από την αρχή. δεν κολλάω εγώ σε λεπτομέρειες. αν και ξεπρήστηκε κάπως πια...

Angeliki είπε...

Aaaa to 8ema tis mitis mia poli megali istoria!Otan imoun pistiriki eixa lisa3ei na kanw plastiki.Meta eida to Dr90210 sto Entertainment kai apofasisa oti mia xara einai i mitoula me to '____kefalo' stin akri tis:PPPP


Perastika sou!!!!An kai pleon pistevw 8a pernas apo ton ka8refti kai 8a stamatas na 8avmazesai!Ptouuu sou! :))))

Flonsavardu είπε...

χαχα! έτσι και αλλιώς κοιταζόμουν συνέχεια στον καθρέπτη. είχα μια μαζοχιστική σχέση με τον καθρέπτη μου πάντοτε. επομένως δεν κοιτάζομαι περισσότερο από πριν. :p

kaede είπε...

ΧΑ, ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΠΟΣΤ! xD Αν ποτέ γίνω πλούσια, θα το επιχειρήσω και γω. Με την αναπνοή απ'το στόμα δεν έχω κανένα πρόβλημα, έτσι κι αλλιώς κυρίως απο κεί αναπνέω (χρόνια ιγμορίτιδα μον αμί, το χειμώνα πίνω νερό με παύσεις για αναπνοή)
Σίγουρα πάντως έγινε ωραία η μυτούλα! ;)

Flonsavardu είπε...

αα, μπορεί να φτιάξει και το αναπνευστικό σου αν την κάνεις, δεν ξέρεις ποτέ... αλλά η μύτη σου είναι τέλεια και λες βλακείες! και η δική μου καλούλα είναι... τώρα! :p