Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011

Porci con le ali

Ο Ρόκκο και η Αντονία είναι 16 χρονών. Γνωρίζονται, ερωτεύονται, αγαπιούνται και κάνουν σεξ, διηγούνται τη διαδικασία του αυνανισμού τους όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται, περιγράφουν τις σεξουαλικές τους εμπειρίες, χωρίζουν, εκδικούνται, όλα αυτά με μια κοινωνικοπολιτική εσάνς του '68, που υπό κ.σ. θα με άφηνε παντελώς αδιάφορη, αν δεν την έκαναν να φανεί τόσο απαραίτητη και σημαντική γι' αυτούς. 

Δεν έχει νόημα να παραθέσω το οποιοδήποτε κομμάτι από αυτό το βιβλίο-αριστούργημα, να το πάρετε να το διαβάσετε όλο, ευχαριστώ μόνο τον καλό μου Κάθυ για ακόμη μια φορά που μου το χάρισε. Το διάβαζα σχεδόν αποκλειστικά στις διαδρομές του λεωφορείου- εκτός από το τέλος του που το ρούφηξα στο σπίτι- και με έκανε να μην μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυα ή τα γέλια μου- εντάξει δεν είμαι και αντιπροσωπευτικό παράδειγμα αιδούς μέσα στα δημόσια μέσα συγκοινωνίας, τρουθ του μπι τολντ. 

Η εποχή γαμιέται λίγο ή είναι η ιδέα μου; Αυτοί οι δυο μήνες μέχρι να μπει η άνοιξη, τόσο χαζοί βρε αδερφάκι μου. Τελικά ναι, δεν μ' αρέσει ο χειμώνας, το αποφάσισα. 

7 σχόλια:

amalthia είπε...

το γεγονός ότι ο Κάθυ σου χάρισε ενα βιβλίο γεμάτο σεξ δεν σε καύλωσε καθόλου?

kathysteras είπε...

Χαχαχα για όλα τα γούστα λέμε. Θες να κλάψεις; θες να γελάσεις; Μήπως θες να ρίξεις μια παχιά και έχει πέσει το ρεύμα;
Σοβαρά πάντως αυτό το βιβλίο το αγάπησα έχοντας διαβάσει μόνο δύο κεφάλαια. Άντε καιρός να το τελειώσω και 'γω.

Jerry Jedelou είπε...

παίρνετε ποσοστά από τις πωλήσεις??
γιατί δεν σας κρύβω ότι με πείσατε.. θα το πάρω κι εγώ!

Mr Arvulas είπε...

καλησπερα σε προσκαλω στο blog μου!!!!

Flonsavardu είπε...

amalthia το βιβλίο με καύλωσε πολλές φορές, αλλά όχι λόγω του κάθυ. ασχέτως που είναι ένα καυτό αρσενικό που με αναστατώνει με την παρουσία του πάντοτε.

κάθυ να το τελειώσεις ναι. θέλω να μου πεις πόσο θα ανάψεις με τις ομοφυλοφυλικές εμπειρίες του ρόκκο όμως!

jerry χαχαχα να το πάρεις ναι! όχι δεν παίρνουμε ποσοστά από τις πωλήσεις, και τώρα που το σκέφτομαι αναρωτιέμαι αν θα αναρωτιούνται για την ξαφνική ζήτηση... :p

mr. arvula καλησπέρα! και εγώ στο δικό μου! :p

λού είπε...

www.fititis.gr θέλω να δημοσιευω κειμενα σου ή ακόμα καλύτερα να μου γράψεις κάτι. θες??

Flonsavardu είπε...

μπορείς να δημοσιεύσεις ό,τι θέλεις από εδώ μέσα. :) επειδή μου το έχουν ζητήσει πολλές φορές (και εσύ μου το έχεις ξαναζητήσει :)) έχω καταλήξει ότι μου είναι παντελώς αδύνατον να γράψω κατά παραγγελία, ακόμα και αν μου ζητήσουν να γράψω ό,τι θέλω. παθαίνω αυτόματο writer's block!