Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

Αχ να περάσει ο φασισμός!


Υπό το βάρος των τελευταίων γεγονότων- και όταν λέω τελευταίων, εννοώ τα τελευταία 3 χρόνια- ο κόσμος όσο πάει και ενοχλείται περισσότερο από αυτά που γίνονται και δεν πρέπει να γίνονται. Εξηγούμαι, λίγο γρήγορα, γιατί έχω να φύγω κιόλας.

Θα έχετε προσέξει και εσείς ότι «εδώ ο κόσμος χάνεται και το μουνί χτενίζεται» είναι μια φράση καίρια και πολυχρησιμοποιήμενη τελευταία. Από το τελευταίο τραγούδι της Πέγκυ ΖήναΣ μέχρι αστεία από το 9gag, όλα δείχνουν ότι δεν έχουν θέση όταν η γλυκιά και πονεμένη Αθήνα μας καίγεται από ασφαλίτες, και ο κόσμος τρώει ξύλο και χημικά από πληρωμένους δολοφόνους μπάτσους.

Δράττομαι λοιπόν της ευκαιρίας και παραθέτω μερικά πράγματα που πρέπει να διακοπούν άμεσα, επειδή η γλυκιά μας αθηνούλα καίγεται και μας τρώνε τους μισθουλάκους μας και πρέπει να δείξουμε τον πρέποντα σεβασμό και ασφαλώς να κάνουμε οικονομία, αυτό εννοείται.

  1. Πατρινό καρναβάλι για πάντα, έλα να δεις τι θα πει πατρινός. Αυτό και όλα τα καρναβάλια. Απαγορεύεται ο κόσμος να μασκαρεύεται και να διασκεδάζει τοιουτοτρόπως όταν η χώρα μας βαραίνεται από τις 7 πληγές του Φαραώ.
  2.    Μπουζούκια και παρεμφερή μαγαζιά να κλείσουν μέχρι νεοτέρας.
  3.   Ο κόσμος απαγορεύεται να ακούει σύγχρονα λαϊκά τραγούδια, που ασχολούνται με ευτελή γεγονότα όπως χωρισμούς και έρωτες. Ο κόσμος πεινάει, δεν είναι δυνατόν εσείς να ασχολείστε με τέτοια. Οι στιχουργοί πρέπει να διαμορφώσουν τα τραγούδια τους αναλόγως. Παράδειγμα καλού λαϊκού τραγουδιού «φτωχολογιά, για σένα κάθε μου τραγούδι».
  4.    Να καταργηθούν τα μεσημεριανάδικα και οι ειδήσεις του Star- εκτός και αν έχουν σκοπό να γίνουν κανονικές ειδήσεις ποτέ. Δεν γίνεται ο κόσμος να είναι στον δρόμο και εμείς να ασχολούμαστε με σελέμπριτις που φοροδιαφεύγουν και τρώνε τα λεφτά του κοσμάκη.
  5.  Οι εξωσυζυγικές σχέσεις. Πρέπει ο κόσμος να επικεντρωθεί στις οικογένειες τους και να είμαστε συγκεντρωμένοι για να αντιμετωπίσουμε συλλογικά και με καθαρό το μυαλό «το κακό». Αυτό που μας έλειπε τώρα είναι ερωτευμένοι πενηντάρηδες με πιτσιρίκες. Ρε γάμα εκεί τη γυναίκα σου και να λες και ευχαριστώ. Συγκεντρώσου μπας και βρεις εσύ(!) τη λύση στο πρόβλημα μας!

            Δεν έχω άλλα, γιατί όπως είπαμε πρέπει να φύγω. Το νόημα το πιάσατε. 

8 σχόλια:

quaintrelle dandy είπε...

το 5 πολύ μου άρεσε. Και μετά λένε ότι η νέα γενιά δεν έχει ήθος.. τσκ..

Τρυποκάρυδος είπε...

Ελπίζω να τα εννοείς και να τα λες σοβαρά. Εκτός από το 5 φυσικά. Πας καλά; Αμα το κόψουμε κι αυτό τι μας μένει. Ε να πα να αυτοκτονήσουμε μετά να πουμε να μη πιάνουμε και χώρο.

Suitcase girl είπε...

Επιτέλους. Νομίζω οτι περισσότερο κακό μας κάνει αυτή μιζέρια που επιβάλλουμε στον εαυτό μας με το να συζητάμε ξανά και ξανά τα πολιτικά, παρά η πραγματική μιζέρια μας. Άλλο η άποψη και η ενημέρωση κι άλλο η κλάψα.

Flonsavardu είπε...

quaintrelle dandy εννοείται. όλος ο κόσμος έχει να το λέει για το ήθος μου.

τρυποκάρυδε ΔΕΝ το λέω σοβαρά, το κείμενο είναι ειρωνικό, αλλά οοοοκ, δεν είναι ότι δεν θα ήθελα να καταργηθούν τα παραπάνω. αλλά όπως τη βρίσκει ο καθένας. ευτυχώς πλέον ούτε ταξί δεν χρειάζεται να πάρω, οπότε κανείς δεν με αναγκάζει να βλέπω, να ακούω ή να πηγαίνω σε πράγματα που δεν θέλω.

suitcase girl συμφωνώ. βέβαια ψυχαγωγία με επίπεδο, ε; :))

... είπε...

Άιντε Δόξα και Τιμή στη υπεράρια φασιστοσταλινού που θα διαμορφώσει κλίμα επαναστατικής συνείδησης στους κατσίβελους πορδοπιπιλάκιδες που βλέπουν σταρ και λοιπά παραπλανιτικά γκεμπελιστικα κανάλια.
14/88

Flonsavardu είπε...

heil hitler!

amalthia είπε...

σ'αγαπώ;ναι and nobody gave a shit that day!

Flonsavardu είπε...

μ αγαπάς σαν το γέλιο του μάη; νομίζω σε είδα στον ύπνο μου σήμερα.